ÅK med oss!

Vår träningsfilosofi bygger på att erbjuda många gruppträningspass ute i naturen. Det är både roligt och hälsosamt att komma ut i friska luften då de flesta av oss sitter inne alldeles för mycket. Utomhusträning ger oss dessutom stor variation på våra träningspass då väder och vind ger olika förutsättningar att tampas med! Att träna i grupp ger gemenskap och sporrar en att jobba hårdare.

Vi erbjuder även många inomhuspass under höst- och vinterperioden. Fokus för oss är dock att ge er stimulerande och säsongsbetonade utepass året om. Klicka runt på sidan för att se allt som vi har att erbjuda från privata PT-pass, gruppträning till läger och företagslösningar. Givetvis erbjuder vi även er Seniorer (+65) rolig och inspirerande träning!

Välkommen att träna ihop med oss 😀

IMG_1676

dsc08167rosaskid

bild maj 116