Karin Johansson Edman

För mig är det en härlig avkoppling att glida fram på snön eller att springa ut i skogen. Friluftsliv i alla former är mitt liv! Jag tycker om att leda grupper så att jag kan dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Att hjälpa andra att utvecklas ger mig energi!
Jag är utbildad idrottslärare, specialidrottslärare i längdåkning, legitimerad gruppträningsinstruktör, skidtränare med skidförbundets utbildning upp till seniornivå. Utbildad löparinstruktör och massör i klassisk massage. Jag har även medverkat som instruktör vid en mängd träningsresor utomlands. Jag är dessutom utbildad till personlig tränare med individens specifika behov i fokus.

Karin
Några meriter i löpning:
3:a tjejmilen i Stockholm, 3:a SM i halvmaraton, 6:a SM 3000 meter på bana, 2:a Midnattsloppet i Stockholm, 1:a Kalottkampen. Banrekord i Kivijärviloppet 7.5 km sen 1991, tid: 27.51
Tider:
3000 m. 9.40
10 km 34.50
halvmaraton 1.18.13
Skidåkning:
Många landslagsuppdrag, för-VM i Lahti. Världscuplopp i Ryssland med en 3:e plats på stafetten. Nordiska cupen i Finland, Norge och Sverige. Tävlingar i Italien, Frankrike, Österrike, Japan mm.
10 Vasalopp mellan 2000-2011. 8:e plats som bäst med tid 5.00. Stora grabbars märke i friidrott och skidor.

Karin J E