Vi anordnar olika läger, träningshelger och träningsresor året runt.

Vi vill att träning ska vara fysiskt ansträngande men också utvecklande. Att varje individ kan sätta upp sina egna mål att jobba mot, på alla nivåer. Du kan vara elitmotionär eller nybörjare.

Vi tror att den sociala samvaron och gruppens kraft kan göra mycket för att öka prestationen och motivationen. Kunskap att lära sig träna rätt och säkert är också viktigt. Det ska givetvis också vara roligt och avkopplande att träna 🙂

Under flikarna hittar du de olika läger som vi arrangerar.

Nedan har vi samlat några bilder från våra läger.

Boka din träningsresa med oss på ÅK personlig tränare och träna med andra träningssugna personer!
Vi anordnar träningsläger & resor året runt, både i Sverige och utomlands. Träningarna passar alla oavsett erfarenhet och kondition.
Med oss kan du boka din träningsweekend och fokusera helt på din hälsa och dina mål. Vi anpassar oss efter varje individ, motiverar och vägleder.
Våra träningshelger ser alltid olika ut och passar alla! Vi åker under hela året, varierar aktiviteterna och balanserar med härlig avkoppling.
Åk på träningsläger med oss på ÅK personlig tränare. Vi har goda kunskaper, utbildningar och lång erfarenhet av hälsa, träning, kost och tävlingar bland annat!

Vi kombinerar våra träningshelger/träningsresor med motion och avkoppling för bästa resultat. Vi fokuserar på individen och tror på en god balans och återhämtning av kroppen!