Gillar du att träna utomhus istället för att vara fast på ett gym? Vi på ÅK personlig tränare erbjuder utomhusträning för alla – från nybörjare till de rutinerade. Vi planerar oftast aktiviteterna utefter säsong och erbjuder träning i både grupp och privat.

Varierad och anpassad utomhusträning med ÅK-PT

Hos oss kan du välja mellan olika typer av träning som passar dig bäst. Du kan vara med på planerade träningspass, boka personlig träning eller följa med på träningsläger. Aktiviteterna varierar under året och vi anpassar oss efter deltagarnas nivå och förutsättningar.

Utomhusträning

Våra träningspass

Vi erbjuder några pass i veckan där vi tränar ihop som grupp. Vi planerar och varierar aktiviteterna i förväg och bokning behöver ej göras på förhand. Dagarna och tiderna för passen är fasta och du kan välja vilka pass och dagar du vill vara med på. 

Träningsaktiviteterna vi gör under passen är stavgång, löpskolning, rullskidor, core och tabata. Under vintern åker vi även längdskidåkning. Du kan läsa mer om detaljerna kring varje träningsform här. Alla kan vara med på passen eftersom träningen ofta kan anpassas efter individens nivå och förutsättningar. Du kan också med fördel välja vilken aktivitet du vill vara med på beroende på vad dina mål med träningen är. I de olika aktiviteterna varierar även fokus på och inkluderar bland annat uthållighet, styrka, rehab och teknik.

Våra träningskort finns att köpa styckvis, som 10-kort, två eller fyra månader samt årskort. Det finns även terminskort för seniorer. Det går bra att betala våra träningskort med friskvårdsbidraget. 

 

Träna utomhus med en PT

Vi erbjuder personlig träning och coachning utomhus för dig som vill skräddarsy din träning utefter behov, önskemål och målbild. Vi coachar personer i alla åldrar och nivåer samt även mindre grupper. 

Vad vill du uppnå med din personliga träning? Berätta för oss om ditt mål, dagsform och önskemål. Vill du komma igång med träningen, stärka din kropp, lära dig åka skidor, få ett träningsprogram, förbättra din löpning eller må bättre? Vi hjälper dig med detta under dina PT-timmar. 

Vi lyssnar på dig och hjälper dig att sätta relevanta mål som också är möjligt för dig att nå. Även de som ofta tränar och rör på sig behöver coachning för att förbättra sin teknik, styrka eller kapacitet. Det gäller om man också vill byta träningsaktivitet som man är ovan med. Det är viktigt att man lär sig rätt teknik när man tränar för att inte skada sig. Vilket vi självklart också går igenom.   

Under PT-timmen fokuserar vi helt på dig och dina resultat. Du får träna på dina svagheter och resultatinriktat. Vill du bjuda med vänner, kollegor eller familjemedlemmar så går det jättebra. För många kan det ge extra motivation och energi att träna tillsammans med någon man känner.    

Ta med din hund till träningen 

Har du en hund som du vill träna med? Vi har lång erfarenhet av både träningar och tävlingar med hundar och draghundar. Vi kan lära dig att åka skidor med din hund, köra drag eller en annan form av aktivitet. Vi är erfarna vid många olika typer av hundar och deras egenskaper. 

Prata med oss för coachning och utomhusträning för dig och dina hundar.  

 

Träningsläger & längdskidåkning

Vi anpassar våra aktiviteter efter säsong och erbjuder därmed en variation av roliga och utmanande utomhusaktiviteter. 

Längdskidåkning kan du som både är nybörjare och mer erfaren vara med på. Du kan boka längdskidåkning som gruppass, med en PT eller våra planerade träningsweekend/läger. 

Vi har även många andra aktiviteter vi utför under våra träningsläger. Vi planerar oftast hela resan så att du bara kan boka, packa och åka med ett leende. Boende, mat och mycket annat brukar ingå. Efter en aktiv dag kan det hända att vi njuter av ett välförtjänt spabesök.