Vi erbjuder personlig träning och coaching för alla åldrar och nivåer. Även mindre grupper.

Våra tjänster skräddarsys efter varje individs behov, önskemål och målbild. Vill du komma i gång med träningen, få ett träningsprogram, förbättra din tid på milen, orka springa 5 km, åka Vasaloppet eller lära dej åka skidor och må bättre så är några timmar personlig träning en bra start.

Vi hjälper dej att sätta relevanta mål och att konkret nå dem. Alla behöver coachning för att förbättra teknik, styrka och kapacitet.

Under vår PT-timme får du träning med full fokus på dig och dina resultat. Du tränar på dina svagheter. Du tränar resultatinriktat och skadeförebyggande. Framförallt blir din PT-träning av.

Du kan även ta med en vän/ vänner, familj eller varför inte arbetskollegor på PT-pass. Vi kör även PT-pass i små grupper.

tveka inte att höra av er till oss för information och priser!

På tel: Karin 0706872993 eller Åsa 0705731664 eller Mail:  asa@akpt.se  karin@akpt.se

För enstaka PT-pass eller eller i grupp kontakta oss för prisuppgifter. Mer information om priser finns under fliken priser och träningskort.

 

Draghund.

Tärna med din fyrbenta vän!

Vill du lära dig att åka skidor med din hund, köra drag med din hund eller någon annan form av träning/ aktivitet med din hund så hjälper vi dig gärna. Vi har 25- års erfarenhet av träning och tävling med hundar. Många medaljer från VM, EM, Nordiska mästerskap och SM- tävlingar i draghund. Så vi har upplevt många olika hundar och egenskaper.

Vi erbjuder personlig coaching för dig/er och era hundar.

Har du/ni funderingar eller vill boka en tid hör av er till Åsa Nordgren 070-5731664 eller vi mail asa@akpt.se