Vi anordnar varierande träningsweekends året runt som passar alla 

Är du sugen på att fokusera på din träning en hel helg, med ett härligt gäng och i en ny miljö? Vi organiserar träningsweekends året runt på olika platser och träningsformer. Vi anpassar helgen och träningsaktiviteterna efter säsong och tränar både i Sverige och utomlands. Vi planerar oftast hela resan så att du bara behöver boka, packa och hänga med. 

Vill du åka bort och fokusera helt på din träning? Följ med oss! Vi åker året runt och anordnar träningsweekends och läger efter årstid med en balans av motion och avkoppling.

En weekend med fokus på träning och hälsa

En träningsweekend är ett perfekt sätt att komma bort från vardagen och ladda upp batterierna samtidigt som man tränar och förbättrar sin hälsa. Det kan vara allt från yoga, löpning till längdskidåkning, men ofta en kombination av många aktiviteter på en resa. Under en träningsweekend får du möjlighet att träna på nya sätt och utmana dig själv samtidigt som du umgås med likasinnade människor och njuter av god mat och avkoppling. Det är en unik upplevelse som ger både kroppen och själen ett rejält lyft. 

Alla är välkomna oavsett vilken träningsnivå man ligger på, vi anpassar aktiviteterna efter individerna. Det går också bra att följa med oavsett vilket behov, fokus och mål du har med din träning. Är du nybörjare, vill du förbättra din teknik eller öka din uthållighet inför ett framtida lopp? Vi går igenom alla relevanta delar kring aktiviteten. Vi lägger även fokus på motivation och teknik. 

Vi anordnar många olika aktiviteter under våra träningsweekends. Boka och följ med ÅK personlig tränare på träningsläger med fokus på motion, hälsa, avkoppling och umgänge!

Vi gör oftast en detaljerad plan inför resan som exempelvis ett tidsschema över dagarna, vilka träningsformer du kan välja mellan och vad som ingår i paketet. Vi är noga med att skapa en balans av träning och avkoppling så att du kan fokusera på dig själv och dina mål.

Vad vill du träna under din weekend?
Håll motivationen uppe genom våra varierade träningsläger!

Vi erbjuder varierade träningsläger som kommer att hålla motivationen på topp! Våra träningsweekends är perfekta för att utmana dig själv och träffa likasinnade människor som delar din passion för en aktiv livsstil. Varför inte ta med en vän eller två och gör denna resa tillsammans!

Vi strävar efter att erbjuda unika upplevelser varje gång. Våra resor skiljer sig från gång till gång, aktiviteterna under dagarna likaså, för att ge dig varierad och stimulerande träning. Oavsett om du föredrar längdskidåkning, löpning, yoga eller vattengympa, kommer våra läger att erbjuda ett brett utbud av träningsaktiviteter för att passa alla intressen och fitnessnivåer.

Förutom att få utmanas fysiskt kommer du också att få möjlighet att koppla av och njuta av naturen och omgivningen på våra vackra träningsplatser. Vi är erfarna tränare och instruktörer som kommer att guida dig genom varje aktivitet och se till att du får ut det mesta av din träningshelg.

Så varför inte ta chansen att ge dig själv en energifylld och inspirerande helg? Anmäl dig till vårt nästa träningsläger och upplev den ultimata kombinationen av träning, avkoppling och gemenskap. Vi ser fram emot att träna och koppla av tillsammans med dig!