Löparkurs i maj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi upprepar succén med löparläger!
Vi kommer att göra en löpanalys . Ni kommer att få med er en mängd övningar och träningsformer att använda själva vid fortsatt löpträning.

Hur springer man på bästa sätt i backar, både uppför och utför? Vi kommer även att jobba med löpskolning, löpstyrka, stegisättning, intervaller och mycket mer.

Vill du utvecklas som löpare så är detta tillfället att göra det. Oavsett om du är nybörjare eller en van löpare så har så vi något för dej.

Du kanske vill komma i gång med löpningen till sommaren eller satsar på att springa något lopp. Vi ger dej värdefull teknikträning, ser till att du springer och tränar på rätt sätt för att undvika skador.

I rådande läge med covid- 19 anpassar vi vårat läger efter hälsomyndighetens gällande riktlinjer. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att göra detta event säkert. Bland annat har vi färre deltagare, håller information och  all träning utomhus. Är du orolig men vill delta så hör av ej till oss så kan vi berätta mer om säkerheten gällande corona och vi kan hitta en lösning.

Kursen omfattar 4-träningstillfällen med start 17/5.

Träningstillfällen:

17/5 kl 18.00-19.45 Löpskolning, teknik för löpning uppför och utför backar och löpanalys.

18/5 kl 18.00-19.45 Löpstyrka, intervallträning och rörlighet för löpning.

25/5 kl 18.30-19.30  Löpträning teknik och backintervall.

1/6kl 18.30-19.30 Löpträning teknik, stegpass.

Samling nedre parkeringen vid slalombacken, ormberget.

Pris 995 kr.  

Betalning kan göras via swish till Åsa eller Karin se tele nr se nedan. Eller via bank konto med konto nr 8201-6,964 191 444-6. Obs skriv ditt namn så vi vet vem som betalat.

Glöm inte bort att det går att använda friskvårdsbidrag.

Du kan boka via sms till något av tele nr nedan eller via mail asa@akpt.se eller karin@akpt.se.  För att anmälan ska vara giltig betala in en anmälningsavgift på 500kr. Avgiften dras givetvis från totalsumman. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaks vid eventuella avbokningar. Undantag uppvisande av positiv Covid test, betalas hela summan tillbaka.

Avbokning går att göra fram till två veckor innan kursstart.

Sista betalningsdatum( för hela summan)är två veckor innan kursstart. Men självklart går det att boka även under dessa två veckor.

Karin: 070-6872993 karin@akpt.se  Åsa: 070-5731664 asa@akpt.se