Löparkurs 12 maj 2019!

 

 

Vi upprepar succén med löparläger!
Vi kommer att göra en löpanalys på var och en. Ni kommer att få med er en mängd övningar och träningsformer att använda själva vid fortsatt löpträning.

Hur springer man på bästa sätt i backar, både uppför och utför? Vi kommer även att jobba med löpskolning, löpstyrka, traillöpning, sandlöpning, intervaller och mycket mer.

Vill du utvecklas som löpare så är detta tillfället att göra det. Oavsett om du är nybörjare eller en van löpare så har så vi något för dej.

Du kanske vill komma i gång med löpningen till sommaren eller satsar på att springa något lopp. Vi ger dej värdefull teknikträning, ser till att du springer och tränar på rätt sätt för att undvika skador. Välkommen till en utvecklande och inspirerande kurs!

I kursen ingår :lunch och fika. Vi startar kl 9.30-16.00 och varva teori, praktik och analys.

Pris 995 kr. 
Pris inklusive tre träningstillfällen 1350 kr

Betalning kan göras via swish till Åsa eller Karin se tele nr nedan. Eller via bank konto med konto nr 8201-6,964 191 444-6. Obs skriv ditt namn så vi vet vem som betalat.

Så skynda att boka vi har inte så många platser. Du kan boka via sms till något av tele nr nedan eller via mail asa@akpt.se eller karin@akpt.se.  För att anmälan ska vara giltig betala in en anmälningsavgift på 500kr. Avgiften dras givetvis från totalsumman. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaks vid eventuella avbokningar.  Avbokning går att göra fram till två veckor innan kursens start. Avbokningar efter  är möjligt med läkarintyg.

Sista betalningsdatum 1-maj.  Anmälningsavgiften på 500kr betalas vid anmälan. Anmälan är inte giltig om inte anmälningsavgiften har betalats in. Vid avbokning utan sjukintyg efter 31-aprill debiterar vi en avgift på 995kr där anmälningsavgiften är inräknad i den summan.

Viktigt att du uppger eventuella allergier då du anmäler dej.

Utförligt program kommer närmare här neda.

Kolla programmet någon dag innan lägret för aktuella tider!

OBS medtag liggunderlag!

Program

Samling vid skidskytte stadion uppe på ormberget kl 9.30.

Vi startar med uppvärmning och löpskolningsövningar.

Lunch kl 11;30 ca.

Vi avslutar kl 16.00ca.

Det är bra att ha med ombyte och överdrag för att kunna byta till torra och varma kläder under lunchen.

 

Har ni frågor, funderingar tveka inte att kontakta oss Karin: 070-6872993 karin@akpt.se  Åsa: 070-5731664 asa@akpt.se