vår- sommar 2021

  • För eventuella ändringar, inställda pass, på grund av helgdagar och annat, se nedan och behöver vi ställa in ett pass med kort varsel på grund av sjukdom så meddelas det under fliken ÅK-nytt
  • Det går bra att starta när som helst under perioden. Vill ni vara med så dyk upp på ett av passen nedan.
  • Köldgräns är -17 grader. Är det kallare så kör vi inga pass. Vi tar beslut en timme före passet. Visar termometern på skidstadion kallare än -17 grader så blir passet inställt.
  • ÅK- aktiviteter sker på egen risk. Eventuelle skador och trauman kompenseras inte. All activities take place at your own risk. Any injuries or trauma are not compensated.

Maj

Måndag kl 18.30-19.25
Stavgång, intervallträning med styrka för ben och överkropp. Samling vid ÅK-flaggan vid botten av slalombacken. (ta med stavar)
Tisdag kl 18.30-19.25
Löpskolning, löpteknik, löpstyrka och intervaller. Samling nedre parkeringen vi ormbergsbacken.
Torsdag kl 19.00-19.55
Stavtabata och Core. Tabatapass där vi varvar stavgång med styrka och avslutar med ca 20min core. Samling ormbergsbacken nere (ta med stavar och liggunderlag).

 Ändringar kan förekomma. Vi anpassar utbudet efter underlaget, vid snö byter vi utomhuspassen  till längdåkning, vid väldigt halkigt underlag drar vi ner på utomhuspassen och andra ändringar kan förekomma.