God fortsättning på det nya träningsåret!

Nu kör vi efter ordinarie schema, se under fliken schema.

Vi fortsätter att köra våra pass! Nya restriktionerna från 16/11 att endast 8 personer får samlas gäller inte vår verksamhet eller utomhus. Uppmaningarna är att inte träna inomhus på gym men gärna utomhus. Vi fortsätter att hålla avstånd på passen och bara köra pass utomhus. Sluta inte att träna, vi kan sprida ut oss och hålla avstånd ordentligt utomhus.

Vi kör våra läger som planerat men vidtar åtgärder för att öka säkerheten. I rådande läge med covid- 19 anpassar vi våra läger efter hälsomyndighetens gällande riktlinjer. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att göra detta event säkert. Bland annat har vi färre deltagare, håller information, måltider och  all träning utomhus. Är du orolig men vill delta så hör av ej till oss så kan vi berätta mer om säkerheten gällande corona och vi kan hitta en lösning. Din säkerhet är viktig för oss.

Med anledning av restriktionerna från folkhälsomyndigheten och lokala restriktioner 10/11 kör vi inga pass inomhus i spegelsalen. Detta gäller från 11/11 och framåt tills vi meddelar annat. Torsdagspassen kör vi utomhus i stället. Samling skidstadion. Se schema för mer information.

Nybörjarkurs skate och klassiskt finns nu ute för anmälan.

Hoppas vi ses där ute! Åsa och Karin!

 

 

Det är vi Åsa och Karin som är ÅK.