Vi fortsätter med succén längdåkningsläger klassisk teknik för tjejer!

Vi kör fredag kväll och lördag på dagen. Två härliga dagar med skidåkning, teori, vallning och samvaro. Vi kommer att öva på teknik i diagonalåkning, stakning, uppförs- och utförsåkning, balans, skicross och styrka. Vi jobbar individuellt med varje deltagare. Mat och hembakt fika bjuder vi också på.
Pris 1595kr inklusive lunch och fika.
Anmäl vi sms eller mail till Åsa och Karin, se nedan för uppgifter. Skicka ett mail eller sms med namn och telefonnummer och vilket läger som anmälan avser. Obs meddela eventuella allergier och specialkost.

I rådande läge med covid- 19 anpassar vi vårat läger efter hälsomyndighetens gällande riktlinjer. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att göra detta event säkert. Bland annat har vi färre deltagare, håller information och träning utomhus. Är du orolig men vill delta så hör av ej till oss så kan vi berätta mer om säkerheten gällande corona och vi kan hitta en lösning.

Anmälan: Karin 0706872993. karin@akpt.se
                 Åsa 0705731664. asa@akpt.se
Har ni frågor tveka inte att kontakta någon av oss!
Osäker på vallningen inför helgen? Vi erbjuder även rengöring, vallning och paraffinering av dina skidor. Kontakta oss för mer information.
Kommer ni från annan ort finns det många hotell att välja mellan. Ett lite billigare alternativ är Luleå bed&breakfast bokning 0705621901
Nedan följer vårt program (med reservation för eventuella ändringar)

Programmet kommer inom kort.

Eventuella ändringar kan förekomma. Så gå in och kolla programmet dagarna innan lägret för exakta tider!